maanantai 2. marraskuuta 2015

Matka ja perille pääseminen

Hola!

Olemme aloittamassa työssäoppimista Suomelassa Fuengirolassa, Olemme viimeisen vuoden lähihoitaja-opiskelijoita Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta. Tässä blogissa kirjoitamme omia kokemuksiamme ja kertomuksiamme työssäoppimisestamme Espanjassa.

Matkamme Pohjois- Karjalasta Espanjaan kesti lähes 24 tuntia. Lähdimme matkaan yöbussilla Joensuusta. Bussi vei meidät Helsinki- Vantaan lentokentälle, josta jatkoimme matkaa lentäen Tukholmaan ja sieltä Malagaan.

Matka oli pitkä ja puuduttava. Perillä ollessamme emme jaksaneet muuta kuin kömpiä suoraan nukkumaan.



Levättyämme asunnolla yön yli päätimme yhdessä tuumin tutkia ympäristöä paremmin ja etsiä työssäoppimispaikkamme täältä Fuengirolasta. Viiden tunnin kävelyn, ihmettelyn ja shoppailun jälkeen tämä suunnitelma oli toteutettu. Suunnistaminen ilman karttaa sujui yllättävän hyvin vaikka se aikansa ottikin.




Rannalla oli upean näköistä. Aallot olivat isoja, koska keli oli hyvin tuulinen. Illalla saimme kokea myöskin kovan ukkosenilman, mikä ei ollut mitään verrattuna Suomen ukkosiin! Täällä kaikki on niin erilaista. Olemme viihtyneet hyvin ja nauttineet joka hetkestä. On mahtavaa, että olemme saaneet tällaisen tilaisuuden tulla tutustumaan uuteen maahan ja kulttuuriin koulun kautta. 


Tälläistä tällä kertaa.
Terhi ja Katariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti